Velmi dobře dispozičně řešený byt s velkým potenciálem

Ideální půdorys bytu, dokonalá občanská vybavenost a dopravní dostupnost
Tuto nemovitost zprostředkovává: Reality Šámal s.r.o.
Máte zájem o tuto nemovitost?
samal@realitysamal.cz
+420 602 100 722
Kontaktujte mě

Velmi dobře dispozičně řešený byt s velkým potenciálem

Ideální půdorys bytu, dokonalá občanská vybavenost a dopravní dostupnost

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení Vám nabízím zprostředkování prodeje světlého a velmi příjemného bytu o dispozici 4+1 a podlahové ploše 70,55 m2, který je v původním udržovaném stavu a připraven pro nového zájemce k nastěhování, či k případné rekonstrukci. Byt se nachází v druhém nadzemním podlaží zatepleného panelového domu v ulici Ke Kateřinkám na Chodově. K bytové jednotce dále náleží dvě sklepní kóje (o ploše 1+1 m²) v suterénu domu. Ke komfortu bydlení poslouží zrekonstruované společné prostory a výtah, případně potraviny v zadní části vchodu do budovy.

Dominantou interiéru je světlý, prostorný, jižně orientovaný obývací pokoj. Pracovna je též orientována na jih a samostatná kuchyň je orientována západně. Byt je celý průchozí, a tak se do kuchyně dostanete jak z obývacího pokoje, tak z chodby. Zbylé dva pokoje jsou orientovány severně a díky tomu jsou ideální k umístění ložnice. Velká vestavěná skříň umístěná v chodbě bytu je ideálním úložným prostorem. Koupelna s vanou a umyvadlem je oddělena od samostatné toalety. Díky zateplené fasádě domu a novým plastovým oknům je zajištěn tepelný komfort v celém bytě i úspora nákladů na energie.

Obrovskou výhodou lokality, kde se nemovitost nachází, je občanská vybavenost, dopravní dostupnost a klid jak samotné ulice, tak vnitrobloku, kde jsou vzrostlé stromy a dětské hřiště. Relaxovat lze v místním Milíčovském lese.

V bezprostřední vzdálenosti se nachází mateřská školka, základní škola, poliklinika, OC Opatovská, supermarket Billa, Lidl, Penny Market a lékárna. Autobusová zastávka Zdiměřická je ve vzdálenosti pouhým 150 m od vchodu budovy a za pouhé 4 min Vás autobus doveze na zastávku metra Opatov, odkud jste za pár minut v OC Westfield Chodov. Automobilem je téměř přímý nájezd na E55 a D1.

Zájemce nehradí provizi RK!

Majitel si vyhrazuje právo výběru nejvýhodnější nabídky.

V případě zájmu Vám rád zprostředkuji financování s atraktivní úrokovou sazbou.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, zavolejte mi a rád Vám tento příjemný byt osobně představím. Těším se na setkání s Vámi.

Milan Šámal 

4+1, podlahová plocha bytu 70 m2, PENB C

Autobusová zastávka Zdiměřická 150 m

Ke Kateřinkám 1410/15, Praha - Chodov

Částečně vybaveno původním nábytkem

Cena 5 900 000 Kč, osobní vlastnictví

Prohlídky dle Vašich časových možností

Videoprohlídka

Ing. Milan Šámal

Jsem realitní poradce zaměřující se na obchod s nemovitostmi v Praze a ve Středních Čechách.

Jsem přesvědčen, že klíč k úspěchu je založen na dvou klíčových faktorech a to na vzájemné důvěře mezi klientem a makléřem a profesionálních službách. Za stěžejní považuji, aby daný obchod byl zrealizován bezpečně, za maximální možnou prodejní cenu, klient se po celou dobu prodeje cítil komfortně a nabízené služby byly pro klienta přidanou hodnotu.

Při své práci kladu důraz na transparentní přístup a kvalitní služby. Rozhodl jsem se být nezávislým makléřem, což mi umožňuje, že jsem schopen pružně reagovat na požadavky klientů a nabízet jim široké spektrum služeb.

Vždy hájím zájmy prodávajícího. Z tohoto důvodu jednoznačně preferuji exkluzivní spolupráci se svými klienty.

Kontaktní formulář


    Realitní kancelář specializující se na zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí a vyhledání investičních nemovitostí s jejich následnou správou.
    Provedu vás prodejem Vaší nemovitosti bez zbytečných starostí.
    Zásady ochrany osobních údajů