Nemovitost prodává každý detail. Když spolupracujete s profesionály, můžete dům nebo byt prodat za vyšší cenu, než jste si představovali. 

Profesionální realitní makléř spolupracuje s odborníky, kteří připraví nemovitost k prodeji tak, že chytne kupujícího hned za srdce. Jsou to fotografové, designéři, finanční poradci, advokáti a marketéři, kteří zajistí profesionální prodej nemovitosti.
Ti všichni dohromady umí zařídit perfektní home staging, profesionální 3D scan, kvalitní videoprohlídku, odborné právní a finanční služby

Michal, Jana i manželé Procházkovi nedávno prodávali nemovitost. Společné mají to, že se nakonec rozhodli pro prodej svých nemovitostí s realitním makléřem Ing. Milanem Šámalem. Každý měl ke spolupráci s ním svoje důvody. 

Michal spolupracuje vždy s profíky, Jana se bála, aby nenaletěla podvodníkům, Procházkovi zkoušeli prodávat byt sami. Nakonec se všichni rozhodli pro exkluzivní smlouvu a neprohloupili. Nemovitost prodali rychle a překvapivě za vyšší cenu, než čekali. Pan Šámal je prostě jiný realitní makléř.

Moderní postupy a metody, které používá, fungují

Zajistěte si exkluzivní smlouvu s Ing. Milanem Šámalem, profesionálním realitním makléřem. 

Váš osobní realitní makléř

Michal je majitel rodinné firmy, kterou vede se svojí ženou již 10 let.  Vlastní v Praze luxusní dům, který by rád prodal, protože děti už vyletěly z hnízda. Michal rozumí svému podnikání, ale prodej nemovitostí se rozhodl nechat na realitním makléřiUzavřel exkluzivní smlouvu s Ing. Milanem Šámalem, protože na něj dostal tip od dlouholetého obchodního partnera, kterému věří a ten s ním má ty nejlepší zkušenosti. 

Ví totiž, že exkluzivní smlouva s realitním makléřem mu zaručí, že dům prodá rychle a za cenu, která… 

Celý článek o Michalovi čtěte tady.

Nejen zkušenosti ale i moderní postupy. Funguje to!

Jana je rozvedená a pracuje jako finanční poradkyně v bance. Zdědila byt po babičce v Praze 5 - Jinonicích. I když financím rozumí, na prodej bytu sama si netroufla. 

Předtím, než se rozhodla pro spolupráci s realitním makléřem, navštívila jeho web www.milansamal.cz. Způsob práce, používání moderních postupů a reference od klientů ji přesvědčili, že by mohla spolupráce s panem Šámalem být pro ni prospěšná.

Ing. Milan Šámal se postaral o vše potřebné před spuštěním inzerce nemovitosti:

  • zajistil vymalování bytu, 
  • nechal provést drobné opravy v bytě,
  • přivedl designery, kteří vyladili interiér nemovitosti, 
  • profesionální fotograf byt nafotil.

Moderní postupy jako homestaging3D scan nebo videoprohlídka při prodeji nemovitostí totiž FUNGUJÍ!

Byt se prodal nad očekávání Jany za cenu o cca 5 % vyšší, než… 

Celý článek o příběhu paní Jany čtěte tady.

Prostě jiný realitní makléř

Manželé Procházkovi jsou oba zaměstnaní a mají dvě děti. Jak děti vyrostly, byt jim začal být malý a oni začali uvažovat o koupi většího bytu na Letné.

Nafotili svůj byt v aktuálním stavu a začali jej inzerovat sami na internetu. Už měli vybraný i vysněný byt na Letné, ale stále neměli finance na jeho koupi, protože jejich stávající byt neměl kupce. Neustále se ozývaly jen realitní kanceláře. Po půl roce marného snažení již byli zoufalí, protože je tlačil čas a byt jim začínal být čím dál tím menší.

Rozhodli se, že nakonec prodají svůj byt s realitním makléřem Ing. Milanem Šámalem, kterého jim doporučili přátelé. Na jeho webových stránkách si sjednali online konzultaci zdarma

Prohlídky bytu dokázal makléř skloubit i s chodem čtyřčlenné domácnosti, protože natočil videoprohlídku bytu a a nechal vytvořit 3D scan nemovitosti. Díky těmto moderním metodám se eliminoval počet příchozích zájemců na prohlídku, protože na byt se přišli podívat jen vážní zájemci a tím majitelům ušetřil (nejen) čas. 

Byt Procházkových se prodal do dvou měsíců...